Ruime en betaalbare woningen in 2e fase De Vijfde Hoek

Op zaterdag 9 februari start de verkoop van de 2e fase van De Vijfde Hoek. Het gaat om een klein project van zes drie-onder-een-kapwoningen. ‘De woningen bieden veel inhoud en een goede afwerking voor een scherpe prijs’, zegt Wouter Garritsen van Le Clercq Planontwikkeling.

Afbeelding van Woningtype Plataan

De zes woningen die in de tweede fase gebouwd zullen worden, zijn een slag groter dan de woningen uit de eerste fase. Projectontwikkelaar Wouter Garritsen: ‘Het zijn gezinswoningen met drie woonlagen, waarvan de bovenste een schuin dak heeft. Net als de woningen in de eerste fase zijn ze voorzien van een luxe keuken van Bruynzeel met alle benodigde apparatuur, zoals een keramische kookplaat, een koelkast en een combimagnetron. Toilet en badkamer zijn afgewerkt met sanitair van Villeroy & Boch. Op de begane grond hebben de woningen vloerverwarming en een schuifpui naar de tuin. Deze woningen hebben bovendien een garage – ook de tussenwoningen.’
De drie-onder-een-kapwoningen liggen qua prijs tussen de € 227.500,- en de € 257.500,-. De grootte van de kavels varieert van 201m2 tot 291m2.

Meer weten?

Wie meer informatie wil over het nieuwe project is van harte welkom bij de start van de verkoop, op 9 februari van 10.00 tot 12.00 uur nabij het bouwterrein aan de Willem Witsenstraat. Hebt u specifieke woonwensen? U kunt ze bespreken met de aanwezige makelaars. Ze kunnen precies vertellen wat er allemaal mogelijk is: Thoma Makelaars (0570-600207) en Getreuer Makelaars (tel. 0570-516061).

Er zijn nog enkele woningen van de eerste fase te koop. Hebt u belangstelling, neem dan contact op met de makelaars of bezoek de infobijeenkomst op 9 februari.

Downloads:

Downloads:
Titel Type Grootte Download
Advertentie 2e fase application/pdf pdf 5.305,5 KB Download
Situatieschets 2e fase application/pdf pdf 369,3 KB Download