Nieuwe starterswoningen in de verkoop

Spijkvoorderenk blijft groeien: op 1 november start de verkoop van acht nieuwe starterswoningen aan de rand van de wijk. Het gaat om twee hoekwoningen en zes tussenwoningen van Le Clercq Planontwikkeling.

Afbeelding van Sierkers Afbeelding van Logo Le Clerq

De eengezinswoningen hebben een woonkamer met open keuken op de begane grond en drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Net als de eerder gebouwde starterswoningen worden ze zeer compleet afgeleverd. ‘Ze zijn voorzien van een luxe keuken van Bruynzeel en badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch’, vertelt projectontwikkelaar Wouter Garritsen van Le Clercq Planontwikkeling. ‘Er ligt vloerverwarming op de begane grond en de woonkamer heeft een schuifpui. De tuin is voorzien van een erfafscheiding en een ruime berging.’

Scherp geprijsd

De woningen hebben een vanaf-prijs van € 154.900,- v.o.n. De kavels hebben een oppervlakte van 122 m2 tot 165 m2. De acht woningen verrijzen langs de Johannes Bosboomstraat, tegenover het huidige wijkdeel Het Fetlaer.

Verkoopbijeenkomst

Bent u geïnteresseerd in deze woningen? De verkoop start op 1 november met een informatiebijeenkomst tussen 11.00 en 13.00 uur, in het verkooppunt op de hoek van de Willem Witsenstraat en de Leonard Springerlaan in Deventer. Le Clercq Planontwikkeling is daar aanwezig om uitleg te geven over de woningen en kunt uw woonwensen bespreken met de verkopend makelaars.

Bent u niet in de gelegenheid om de bijeenkomst te bezoeken? Voor meer informatie kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Thoma Makelaars (0570-600207) en Getreuer Makelaars (tel. 0570-516061).