Welkom in De Vijfhoek

De Vijfhoek is een van de nieuwste wijken in Deventer. Een groene wijk, want bij de ontwikkeling zijn veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven. Langs de fiets- en wandelpaden ziet u prachtige oude eiken en overal in de wijk vindt u groene zones. Het is er ontspannen wonen.

Goede voorzieningen

Vanuit alle delen van de wijk zijn belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. De Vijfhoek heeft onder meer een eigen winkelcentrum, diverse scholen, speelplaatsen, sportcentra en andere voorzieningen. In het hart ligt milieucentrum De Ulebelt met een mooie kinderboerderij.

Prima uitvalswegen

Per fiets, bus, trein of auto bent u snel in de historische binnenstad van Deventer. En via de uitvalswegen rijdt u in een paar minuten naar de A1. Dankzij de rondweg is er bij de huizen weinig verkeer. U kunt er rustig wonen en uw kinderen kunnen er lekker spelen.

De Vijfde Hoek

De ‘Vijfde Hoek’ ligt tegen het buitengebied van Deventer, langs de eeuwenoude Oerdijk. In het wijkdeel Spijkvoorderenk wordt gebouwd aan moderne, betaalbare nieuwbouwwoningen. Zelf- en samenbouwers krijgen er ook de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen op een betaalbare kavel. In het wijkdeel Spijkvoorderhout zijn ruime kavels te koop voor mensen die een vrijstaand huis willen bouwen.

Op dit moment zijn de kavels grotendeels verkocht. Kijk voor een actueel overzicht van beschikbare kavels op Deventer Verkoopt.

Downloads:

Downloads:
Titel Type Grootte Download
Beeldkwaliteitplan De Vijfde hoek application/pdf pdf 9.827,9 KB Download
Geconsolideerd exploitatieplan De Vijfde Hoek tot en met de 6e herziening, exclusief het inrichtingsplan application/pdf pdf 11.219,3 KB Download
Inrichtingsplan De Vijfde Hoek, bijlage bij geconsolideerd exploitatieplan 1e tot en met 6e herziening application/pdf pdf 26.634,3 KB Download
Bestemmingsplan Spijkvoorderenk (Vijfde Hoek) moederplan application/pdf pdf 25.086,3 KB Download
Bestemmingsplan Spijkvoorderenk (Vijfde Hoek) 1e partiële herziening application/pdf pdf 1.668,4 KB Download
Bestemmingsplan Spijkvoorderenk (Vijfde Hoek), 2e partiële herziening application/pdf pdf 1.939,3 KB Download
Bestemmingsplan Spijkvoorderenk (Vijfde Hoek) 2e partiële herziening, verbeelding application/pdf pdf 312,5 KB Download
Bestemmingsplan Spijkvoorderenk 3e partiële herziening application/pdf pdf 20.869,0 KB Download
Bestemmingsplan Spijkvoorderenk 3e partiële herziening, verbeelding application/pdf pdf 205,1 KB Download
Informatie voor bewoners Vijfde Hoek application/pdf pdf 1.141,4 KB Download
Bouwplaatsvoorschriften application/pdf pdf 787,7 KB Download
 
Afbeelding van Rij met huizen Afbeelding van Laan met bomen en huizen