Afbeelding van Banner infomarkt
Afbeelding van Lees het laatste nieuws
Markt
11.12.2017
Overweldigende opkomst infomarkt

De informatiemarkt die de gemeente Deventer op dinsdag 7 november in basisschool De Vijf-er hield, is goed bezocht. Bewoners kwamen in groten getale naar de bijeenkomst om meer te horen over hun wijk.

Vragen
11.12.2017
Veelgestelde vragen over De Vijfde Hoek

Tijdens de infomarkt werden door bezoekers allerlei vragen gesteld over bouw en inrichting van De Vijfde Hoek. Hier vindt u terugkerende vragen op een rij, met de antwoorden erbij.

Speelplaats
11.12.2017
Plan voor speelplaatsen in De Vijfde Hoek

De afgelopen tijd heeft de gemeente Deventer in nauw overleg met buurtbewoners gewerkt aan het ontwerp van de speelplekken in De Vijfde Hoek. Inmiddels ligt er een concreet plan voor deze speelplekken.

Woonrijp maken
11.12.2017
Woonrijp maken: wat gebeurt wanneer?

Het komende jaar zullen Spijkvoorderenk en Spijkvoorderhout in etappes (verder) woonrijp gemaakt worden, door de definitieve aanleg van wegen, groenvoorzieningen en speelplaatsen.

Passiefwoning
04.10.2017
‘Deze passiefwoning is precies wat we zochten’

Rond de jaarwisseling hopen ze Deventenaren te worden: Harm Jan (64) en Irena (54) van Burg. Het stel heeft een van de zes passiefwoningen gekocht die Villa Nova langs de Leonard Springerlaan bouwt: ‘Een leeftijdsonafhankelijke, duurzame woning op een mooie plek’.

Informatiemarkt
04.10.2017
Informatiemarkt voor ‘Vijfdehoekers’

Bent u benieuwd wat er speelt in De Vijfde Hoek en welke ontwikkelingen u kunt verwachten? Op dinsdag 7 november houden we een infomarkt over het thema ‘Wonen en leven in De Vijfde Hoek’.

Bijeenkomst speelplekken
04.10.2017
Speelplekken in De Vijfde Hoek

De gemeente wil vijf speelplekken aanleggen in Spijkvoorderenk en Spijkvoorderhout. Samen met de bewoners denken we momenteel na over de inrichting van deze plekken, zodat ze aansluiten op de wensen van omwonende gezinnen.