Banner kavels in de verkoop
Afbeelding van Lees het laatste nieuws
Kaart Spijkvoorderhout
28.06.2018
Verkoop van 24 bouwkavels in Spijkvoorderhout

Ten Hag Makelaars start morgen met de verkoop van 24 nieuwe kavels in De Vijfde Hoek. De kavels liggen in het wijkdeel Spijkvoorderhout. Morgenmiddag is er een informatiebijeenkomst over de start van de verkoop, in basisschool De Vijf-er.

Warmtepomp
28.06.2018
Bouw van woningen voortaan aardgasvrij

De overheid heeft bepaald dat woningen voortaan aardgasvrij moeten worden gebouwd. Dit geldt voor elke woning waarvoor op of na 1 juli 2018 een omgevingsvergunning wordt aangevraagd. Voor kopers van nieuwe kavels is het belangrijk om hier bij de bouw van hun woning rekening mee te houden.

Kaart Spijkvoorderhout
20.03.2018
23 maart: start verkoop 9 riante bouwkavels

In basisschool De Vijf-er start op vrijdag 23 maart de verkoop van 9 ruime bouwkavels in De Vijfde Hoek. De kavels liggen in het wijkdeel Spijkvoorderhout. Belangstellenden zijn van harte welkom om een informatiepakket en inschrijfformulier te komen ophalen.

Luchtfoto Spijkvoorderenk
01.03.2018
Bestemmingsplan Spijkvoorderenk wordt herzien

De gemeenteraad is bezig met een herziening van het bestemmingsplan van Spijkvoorderenk. Het plan wordt aangepast omdat er wijzigingen zijn in het aantal en het type woningen in de Groene Ring, het braakliggende terrein naast basisschool De Vijf-er.

Spijkvoorderenk
01.03.2018
Binnenkort nieuwe kavels in Spijkvoorderhout te koop

Roosdom Tijhuis en de curator van Mega brengen binnenkort een aantal kavels in Spijkvoorderhout in de verkoop. De kavels worden in fasen op de markt gebracht, waarvan de 1e waarschijnlijk eind maart start. Ten Hag Makelaars is de verkopend makelaar.

Artist Impression
01.03.2018
Bouw sociale huurwoningen van start

Le Clercq Planontwikkeling begint deze maand met de bouw van 19 rijwoningen in De Vijfde Hoek. De sociale huurwoningen verrijzen in Het Vizier, de rechthoek omsloten door de Johannes Broekhuysenstraat, de Johannes Bosboomstraat, de Theda Mansholtstraat en de Vorsselman de Heerstraat.

Nieuwe woningen
15.12.2017
Nieuwe woningen in De Vijfde Hoek

Woningbouwcorporatie Rentree gaat 40 sociale huurwoningen en 7 appartementen bouwen op de braakliggende grond naast basisschool De Vijf-er. De gemeente verkoopt dit terrein aan Rentree.