Kavelprijzen Spijkvoorderhout blijvend verlaagd

De gemeente gaat de prijzen voor kavels in het gebied Spijkvoorderhout structureel verlagen. De afgelopen jaren kregen kavelkopers in Spijkvoorderhout een korting van 15 procent. Dit percentage wordt vanaf 1 januari 2016 standaard in de verkoopprijs verwerkt.

Afbeelding van Plattegrond met kavels

Begin 2013 versoepelde de gemeente de voorwaarden voor de uitgifte van bouwgrond in Spijkvoorderhout. Daarmee kregen kopers van woningbouwkavels een steuntje in de rug. Daarnaast werd de tijdelijke kavelkorting geïntroduceerd. Om de woningmarkt te blijven stimuleren, neemt de gemeente de kavelkorting nu definitief op in de verkoopprijs.

Meer info

Wilt u meer informatie over zelf- en samenbouw en over bouwkavels, kijk dan op www.deventerverkoopt.nl.