Nu extra mogelijkheden voor vrijstaand bouwen bij “Vrijuit Bouwen”

Extra mogelijkheden binnen het project Vrijuit Bouwen om vrijstaande woningen te realiseren

Afbeelding van Gemeentemakelaars

Droomt u er ook van om uw eigen huis te bouwen? In het project Vrijuit Bouwen in De Vijfde Hoek zijn nog enkele kavels te koop waarop u uw eigen woning kunt realiseren.

Binnen het project ‘Vrijuit Bouwen’ kon al geschakeld en twee-onder-een-kap worden gebouwd. Nu zijn er ook extra mogelijkheden om vrijstaand te bouwen. In het kaartje  is deze strook aangegeven door een lichtgroene stippellijn links en rechts in het donkergroene vlak.

Door het uitgebreide aanbod en de verschillende varianten kunnen wij ons voorstellen dat dit leidt tot vragen. Welke woning past het best bij u? Welke kavels zijn nog beschikbaar? Welke opties zitten er bij de verschillende woningen?
Hiervoor kunt u terecht bij onze gemeentemakelaars.
Maak een afspraak om de vele mogelijkheden binnen het gebied te bespreken en concrete antwoorden op uw vragen te krijgen.

Uitgebreide informatie vindt u op onze pagina “Vrijuit Bouwen” . Daar vindt u de download van het kavelpaspoort van  ”Vrijuit Bouwen”.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten of wilt u graag een keer sparren over wonen in De Vijfde Hoek? Neemt u dan contact op met onze gemeentemakelaars, Marian Jansen, telefoon 0570-693115 of Berrin Kocak  0570-693136. Of per mail: makelaardij@deventer.nl. Zij kunnen u ook helpen bij het vinden van een bouwpartner.