Nieuwe kavel te koop in Spijkvoorderhout!

Vanaf maandagochtend 23 maart om 8.30 uur gaat kavel 236 in de verkoop. Wees er snel bij, want de verkoop vindt plaats onder de voorwaarde ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Afbeelding van Kavel 236

Kavel 236 heeft een oppervlakte van circa 650 m2 en is ongeveer 20 meter breed en 32 meter lang. De ruime kavel ligt op een hoek, naast een mooi plantsoen. De kavelprijs is € 202.242,85. Dit bedrag is inclusief 21% btw en 15% korting* (*mits de levering plaatsvindt voor 31-12-2015). Door op de afbeelding hierboven te klikken, kunt u zien waar deze kavel ligt.

Wat is er allemaal mogelijk op deze kavel?

Het bouwvlak laat ruimte voor een woning van circa 9,5 meter breed en 12 meter lang, met één of twee woonlagen en een kap. Daarnaast houdt u dan nog een flinke achtertuin over van minimaal 11 meter diep en een voortuin van 8 meter diep. In het bestemmingsplan staat nog vermeld dat er archeologische waarden voor deze kavel worden verwacht. Inmiddels is bekend dat die er niet zijn: u kunt dus zonder belemmeringen aan de slag.

Wilt u meer weten over deze kavel of andere kavels in De Vijfde Hoek?

Neem dan contact op met gemeentemakelaar Marian Jansen of Berrin Kocak, op tel. (0570) 69 31 15 of 69 31 36. U kunt ook mailen naar: makelaardij@deventer.nl.