Infoavonden over ‘Vrijuit bouwen’

Met de verkoop van betaalbare kavels in Spijkvoorderenk geeft de gemeente Deventer starters en zelfbouwers de kans om een eigen huis te bouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kom dan op 7 of 16 april naar de infoavond over ‘Vrijuit bouwen’.

Marian Jansen Berrin Kocak Jan Pieter Romijn Jan en Ines

Ziet u Spijkvoorderenk wel zitten als uw volgende bestemming? Dan is deze infoavond een mooie eerste stap op weg. Onze reisleiders wijzen u op deze bijeenkomst graag de route naar een eigen huis:

  • De gemeentelijk makelaars kunnen u alles vertellen over de kavels in Spijkvoorderenk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een paar mensen enkele kavels te kopen en daarop een huizenrij te ontwikkelen. In overleg kunt u deze kavels daarvoor op maat laten maken. Ook de procedures rond de reservering en koop van de kavels komen op deze avond aan bod.
  • De stedenbouwkundige laat u zien welke bouwstijlen binnen het plan passen. Hij kan u ook vertellen met welke bouweisen u rekening moet houden.
  • Onze energie-experts weten precies wat er op het vlak van duurzame bouw mogelijk is in deze wijk. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over warmtepompen, zonnepanelen, isolatiematerialen en meer.

Beide avonden worden gehouden in Basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310 in Deventer en duren van 19.30 tot 21.00 uur. Bekijk alvast onze reisgids (pdf, 1,4 MB) voor meer informatie!