Uitgifte 24 kleinere kavels in Spijkvoorderenk

De gemeente Deventer brengt dit voorjaar in De Vijfde Hoek 24 nieuwe kavels in de verkoop. De kavels liggen in het wijkdeel Spijkvoorderenk, tegen de Oerdijk aan en zijn kleiner dan de kavels van Spijkvoorderhout, het aangrenzende wijkdeel. Er zijn kavels vanaf circa € 45.000 K.K. incl. BTW.

Kavelkaart

Met de uitgifte van deze kavels wil de gemeente voor meer mensen de mogelijkheid bieden om zelf een eigen woning te bouwen. De kavelverkoop richt zich met name op starters op de kopersmarkt en mensen die een eerste eigen huis willen bouwen.

Samen bouwen met je buren

Naast ruimte voor zelf bouwen biedt de gemeente op deze grond ook de mogelijkheid om samen te bouwen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om samen met een of twee andere kopers in te schrijven voor een kavel voor een 2-onder-1 kap woning of een rijtje van drie woningen.  Door samen te bouwen, kan worden bespaard op de bouwkosten  van de woningen.

Start verkoop in mei

De kavels in Spijkvoorderenk worden in mei te koop aangeboden. Binnenkort maakt de gemeente de details (o.a. alle kavelgroottes en prijzen) en de startdatum van de verkoop bekend. Wilt u op de hoogte blijven? Abonneer u dan op onze nieuwbrief.