Geslaagde infoavonden over kavels Spijkvoorderenk

Op dinsdag 7 en donderdag 16 april vonden de goedbezochte infoavonden plaats over de kleinere kavels in Spijkvoorderenk. De gemeente Deventer start op 30 mei met de verkoop van deze kavels in de Vijfde Hoek. Tijdens de infoavonden gaf de gemeente volop informatie over de verschillende kavels, de bouwstijlen en het samen bouwen.

Afbeelding van Infoavond

De infoavonden hadden het karakter van een inloopmarkt. Potentiele kavelverkopers konden bij diverse statafels terecht voor informatie. Ook was er een speciale hoek ingericht voor het ontmoeten van medebouwers. Geïnteresseerden voor samen bouw zochten elkaar op en wisselden ideeën en contactgegevens met elkaar uit.

Infoavond gemist?

Heb je de infoavond gemist? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Meer weten over de kavels in Spijkvoorderenk? Kijk dan eens op de pagina Vrijuit bouwen. Naast uitgebreide informatie vind je hier ook een digitaal prikbord, zodat je op zoek kunt gaan naar bouwmaten.

Zelf en samen bouwen in Spijkvoorderenk

Met de verkoop van kavels vanaf circa € 45.000 k.k. (incl. BTW) voor een rijwoning kunnen ook mensen met een bescheiden budget hier een eigen huis laten bouwen, geheel naar eigen smaak en woonwensen. De kavels in het wijkdeel Spijkvoorderenk laten ruimte voor verschillende woningtypes: een (half)vrijstaand huis, een tweekapper of een rijwoning. Het is bijvoorbeeld mogelijk om samen met anderen een rijtje gezinswoningen te bouwen. Zo komt zelf bouwen voor veel mensen binnen bereik.