Extra inloopmiddag over ‘Vrijuit bouwen’

Over een maand is het zover: dan gaan de 24 kavels in Spijkvoorderenk in de verkoop. U kunt er op maat bouwen: een rijtjeswoning, een tweekapper, maar ook een vrijstaand huis. Ziet u een kavel in deze wijk wel zitten, maar wilt u meer weten over de mogelijkheden? Op 12 mei kunt u aan het eind van de middag binnenlopen bij Grand Café Dikke van Dale met uw vragen over het project.

Afbeelding van Infoavond

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u in gesprek gaan met stedenbouwkundige Jan Pieter Romijn en een van onze gemeentemakelaars. Zij geven graag antwoord op al uw vragen over de spelregels en de bouwmogelijkheden binnen het project. Er is een maquette aanwezig, zodat u een goed beeld krijgt van de kavels en de ligging in de wijk.

Samen bouwen

Binnen het project ‘Vrijuit bouwen’ kunt u ook samen met anderen bouwen. Misschien denkt u erover om met medebouwers een huizenrij neer te zetten? De inloopmiddag is een mooie gelegenheid om potentiële samenbouwers te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Tijdstip & locatie

De inloopbijeenkomst op 12 mei wordt gehouden van 16.30-18.30 uur in Grand Café Dikke van Dale aan de Nieuwe Markt 37 in Deventer.