Inspiratiemagazine voor zelf- en samenbouwers

Overweegt u het bouwen van een eigen huis maar twijfelt u of het voor u haalbare kaart is? Het nieuwe inspiratiemagazine van Deventer Verkoopt geeft veel inspiratie, voorbeelden en tips die u wellicht helpen bij uw afweging.

Afbeelding van Inspiratiemag

Kavelinspiratiemag is een online magazine, bedoeld voor iedereen die erover denkt zelf of samen met vrienden of familie een huis te bouwen. In het magazine staan ontwerpen van architecten die speciaal gemaakt zijn voor verschillende woningbouwkavels in Deventer, voor bijna elke portemonnee. Kavelinspiratiemag is online te lezen op deventerverkoopt.nl.

Deventerverkoopt.nl

Sinds begin dit jaar heeft de gemeente al het vastgoedaanbod gebundeld op deventerverkoopt.nl. Van bedrijfskavels en panden tot woningbouwkavels. Met dit totaaloverzicht krijgt u een volledig beeld van wat er te koop is, welke mogelijkheden er zijn en welke alternatieven.