Kom naar de kavelinspiratiebeurs!

Droomt u al jaren over het bouwen van een huis? Misschien wel samen met familie of vrienden? Zet de eerste stap en kom zaterdag 30 mei tussen 11.00 en 15.00 uur naar ‘De kavelinspiratiebeurs’ in Architectuurcentrum Rondeel.

Afbeelding van Inspiratiebeurs

Op deze gevarieerde beurs ontdekt u onder meer welke woningbouwlocaties de gemeente Deventer heeft, kunt u samen met architecten de eerste schetsen van uw droomhuis maken en leert u alles over de stappen die u zet van een kavel naar een huis. Een inspiratietour met praktische tips van ervaringsdeskundigen. Komt u ook?

Het programma

  • 11.00 uur: Opening beurs, start verkoop kavels De Vijfde Hoek, doorlopende presentaties van woningbouwlocaties en schetsen met architecten.
  • 11.45 uur: Workshop: zelf- en samenbouwen in de praktijk.
  • 13.30 uur: Workshop: duurzaam (zelf)bouwen.
  • 15.00: Einde beurs.

Voor kinderen is er een speciaal programma, waarin zij hun droomkamer kunnen ontwerpen of huis kunnen bouwen.

Locatie

Architectuurcentrum Rondeel
Stromarkt 18C Deventer