Goede start van 'Vrijuit bouwen'

In de vroege ochtend van de 30e mei stonden de eerste bouwers als in de rij om een kavel in Spijkvoorderenk te reserveren. Om 11.00 schudde wethouder Frits Rorink de eerste inschrijver de hand. Daarmee gaf hij het startsein voor de verkoop van het project 'Vrijuit bouwen'.

Afbeelding van Foto inschrijving eerste belangstellende kavel Spijkvoorderenk op 30 mei

Kavels Spijkvoorderenk in trek

In de vroege ochtend van de 30e mei stonden de eerste bouwers al in de rij om een kavel in Spijkvoorderenk te reserveren. Om 11.00 schudde wethouder Frits Rorink de eerste inschrijver de hand. Daarmee gaf hij het startsein voor de verkoop van het project ‘Vrijuit bouwen’.

Direct bij de start van de verkoop werden de eerste zes kavels al gereserveerd of in optie genomen. Inschrijvers en belangstellen konden meteen ook inspiratie opdoen op de eerste Kavelinspiratiebeurs. Tijdens deze beurs kregen potentiële kavelkopers informatie over de mogelijkheden voor zelf- en samenbouw. Bezoekers konden in gesprek gaan met architecten en meer te weten komen over duurzaam bouwen. Belangstellenden konden zich ‘s middags ook inschrijven voor vier duurzame samenbouwwoningen in het Havenkwartier van het project ‘Wil je met me bouwen?’

Inschrijven op een kavel

Was u niet bij de start van de verkoop, maar wilt u zich wel inschrijven voor een kavel in Spijkvoorderenk? Op het overzicht ziet u welke kavels nog beschikbaar zijn. Meer informatie over de voorwaarden voor kaveluitgifte vindt u hier. Daar leest u ook hoe het werkt als u zich wilt inschrijven voor samenbouw. De belangrijkste voorwaarde daarbij is dat u zich tegelijk met uw bouwpartner inschrijft.

Meer weten?

Hebt u nog vragen over de verkoop? Neem dan contact op met onze gemeentemakelaars.