Nog enkele kavels vrij in Spijkvoorderhout

In het wijkdeel Spijkvoorderhout wordt volop gebouwd. Inmiddels zijn er zes kavels verkocht en acht in optie of gereserveerd. Op dit moment zijn er nog drie ruime kavels vrij.

Afbeelding van Kavels in Spijkvoorderhout (aan deze afbeelding kunnen geen rechten ontleend worden)

De contouren van Spijkvoorderhout worden al zichtbaar nu de bouw van de eerste woningen vordert. Het wijkdeel krijgt het karakter van een jarendertigwijk met mooie vrijstaande woningen en veel groen rond de huizen. De straten zijn naar de Oerdijk gericht, zodat het buitengebied steeds in beeld is.
Wilt u ook bouwen in Spijkvoorderhout, dan kan dat nog op drie kavels aan de Pieter Stuitjesstraat. Ze liggen langs de fraaie oude boomwal die langs de rand van Spijkvoorderhout loopt. In het kaveloverzicht vindt u meer informatie over de afzonderlijke kavels. Hebt u vragen? Onze gemeentemakelaars helpen u graag verder.

Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het Inspiratiemagazine.