Bouwen met de buurman

In De Vijfde Hoek hebt u volop mogelijkheden om samen een huis neer te zetten: van een tweekapper tot een huizenrij. Ziet u dat wel zitten, maar hebt u geen bouwpartner? De gemeente Deventer helpt u graag een handje!

Ansichtkaart

Deze maand verspreiden we een ansichtkaart in en rond de wijk De Vijfhoek. De kaart bestaat uit twee delen. Op de ene helft leest u meer over de opties om samen te bouwen in Spijkvoorderenk. De andere helft kunt u afscheuren en opsturen naar goede vrienden, uw ouders of een kennis. Of bij de buurman in de bus doen. Op die kaart staat een oproepje om samen in gesprek te gaan over het bouwen van een woningproject. Hebt u plannen om samen te bouwen, maar nog geen bouwpartner? Houd de brievenbus dan in de gaten. U kunt de kaart ook downloaden onderaan dit bericht en uitprinten.

Downloads:

Downloads:
Titel Type Grootte Download
Ansichtkaart Vrijuit Bouwen image/jpeg jpg 113,0 KB Download