Verkoop patiowoningen in De Vijfde Hoek van start

Wonen in een huis waar energiebesparing en ultiem leefcomfort voorop staan? Het kan in De Vijfde Hoek! Laat u informeren over de mogelijkheden tijdens de informatie- en verkoopavond op dinsdag 22 september vanaf 19.00 uur in wijkcentrum De Vijfhoek.

Afbeelding van Patiowoningen

Tijdens deze avond informeert ontwikkelaar Villa Nova u over de bouw van 6 geschakelde  patiowoningen in De Vijfde Hoek.  Deze levensloopbestendige woningen worden gebouwd volgens het passiefbouw principe: zeer hoogwaardige isolatie en zeer energiearm. De woningen worden bijvoorbeeld standaard voorzien 12 zonnepanelen. 

Bent u geïnteresseerd in een patiowoning in De Vijfde Hoek? Wilt u alles van passiefbouw, huisautomatisering, zonnepanelen, specifieke financiering en inrichting van uw woning (sanitair, keukens en kasten) weten? Villa Nova heet u van harte welkom op de informatie- en verkoopavond op dinsdag 22 september.

  • Datum: 22 september
  • Locatie: wijkcentrum de Vijfhoek,
  • Tijd van 19.30 uur tot 21.00 uur
  • Inloop vanaf 19.00 uur
     
    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Snijder, telefoon 06 21801979