In de verkoop: Ruime kavel in Spijkvoorderhout

Op maandagochtend 28 september om 8.30 uur gaat kavel 237 in het wijkdeel Spijkvoorderhout in de verkoop. Het gaat om een riante kavel die alle ruimte biedt om een mooie villa te realiseren.

Impressie

Deze kavel ligt op een hoek, aan de fraaie Oerdijk, met uitzicht over het buitengebied. De oppervlakte is ca. 1.679 m2 en de kavel is ongeveer 34 meter breed en 45 meter diep. Dat biedt plaats aan bijvoorbeeld een woning van zo’n 9,5 meter breed en 20 meter lang, met één of twee woonlagen en een kap. Ook bij zo’n ruime villa houdt u nog een flinke tuin over. Door de vorm en de omvang van het bouwvlak zijn er allerlei ontwerpen mogelijk.

De kavelprijs is € 383.588,15 incl. 21% btw en 15% korting. Hebt u interesse, wees er dan snel bij. De verkoop vindt plaats onder de voorwaarde ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Wilt u meer weten over deze kavel? Neem dan contact op met gemeentemakelaar Marian Jansen of Berrin Kocak, tel. (0570) 69 31 15 of 69 3136. U kunt ook mailen naar: makelaardij@deventer.nl