Start verkoop 9 riante kavels in De Vijfde Hoek

De gemeente Deventer start op maandagavond 11 april om 19.30 uur met de verkoop van 9 ruime kavels in het wijkdeel Spijkvoorderhout in De Vijfde Hoek. De locatie is het korfbalveld naast basisschool De Vijf-er.

Kaveloverzicht Spijkvoorderhout in De Vijfde Hoek

De 9 kavels in Spijkvoorderhout bieden ruimte voor de bouw van een vrijstaande woning. Ze variëren in grootte van 474m2 tot 883m2, met een vanaf-prijs van € 152.218,- k.k. Kopers hebben de mogelijkheid om een woning met  één of twee bouwlagen en een schuine kap te realiseren, en eventuele aan- en bijgebouwen.

Voorzieningen dichtbij

Spijkvoorderhout krijgt de uitstraling van een groene villawijk, met ruime woningen en tuinen. Het wijkdeel ligt aan de rand van de wijk De Vijfhoek, langs de Oerdijk. De straten zijn zo gesitueerd dat er diverse doorkijkjes zijn naar het platteland. Voorzieningen zoals scholen, winkels en gezondheidscentrum liggen op een paar minuten afstand.

Inschrijving

De start van de verkoop op de 11e april duurt van 19.30 tot 21.00 uur en wordt gehouden op het korfbalveld naast basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310 in Deventer.

Tijdens de avond kunnen potentiële kopers zich ter plaatse inschrijven voor een kavel. De inschrijving gebeurt op basis van het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Mocht er zich een rij van aanmelders vormen, dan kunt u bij basisschool De Vijf-er, Leonard Springerlaan 310, op de aangeduide plaats in de rij gaan staan (korfbalveld).
Na deze dag is inschrijving mogelijk door het inschrijfformulier in te dienen bij de publieksbalie van het gemeentehuis of te mailen naar makelaardij@deventer.nl. Meer informatie over de inschrijving is te vinden op www.devijfdehoek.nl.

Meer informatie over de kavels