Kavels Spijkvoorderhout in één avond weg

Vier dagen voor de start van de verkoop van negen riante kavels in Spijkvoorderhout hadden de eerste geïnteresseerden hun tentjes al opgeslagen bij basisschool De Vijf-er. Alle kavels gingen tijdens de startavond van de hand.

In de rij voor een kavel

De veertigjarige Dimitri Drijver was de eerste die zijn tentje opzette om kans te maken op een kavel in Spijkvoorderhout. Al snel volgden meer kampeerders op het veld naast de basisschool, waar op maandagavond 11 april de start van de verkoop werd gehouden. Uiteindelijk stonden er tien huishoudens met hun tent in de rij te wachten tot het ‘sein start’ gegeven werd. De heer Drijver kon als eerste gelukkige de keuze voor een kavel maken.

Plannen maken

Op de startavond werden zeven kavels in optie genomen en twee kavels gereserveerd. Daarmee zijn alle negen kavels op dit moment vergeven. De potentiële kopers hebben nu de gelegenheid om hun bouwplannen te maken en financiële zaken te regelen, zodat ze tot de definitieve koop kunnen overgaan. Bent u een van de kavelkopers, dan kan dit stappenplan u helpen bij het maken van uw plannen.

Nieuwe kavels

Nog niet alle bouwgrond in Spijkvoorderhout is verkocht. De gemeente verwacht dat er over enige tijd opnieuw kavels zullen worden aangeboden. Ze bieden ruimte voor een vrijstaande woning in een villawijk met een parkachtige uitstraling. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuwe kaveluitgiftes.