Nog enkele kavels te koop in De Vijfde Hoek

Wilt u een eigen woning bouwen in het laatste deel van de wijk De Vijfhoek, dan hebt u nog verschillende mogelijkheden. In de wijkdelen Spijkvoorderenk en Spijkvoorderhout zijn op dit moment zeven kavels te koop.

Afbeelding van Impressie huizen

In Spijkvoorderenk kunt u kiezen uit zes kavels met verschillende afmetingen. Het gaat om compacte en aantrekkelijk geprijsde kavels, waarop u zelf óf samen met anderen kunt bouwen. Meer informatie vindt u in het overzicht van de kavels.

Ruime kavel

In het wijkdeel Spijkvoorderhout is nog één riante kavel uit de eerste fase te koop. Deze kavel biedt plaats voor een ruime villa met eventueel bijgebouw en een prettige tuin. De kavel ligt langs de Oerdijk en geeft zicht op het platteland rond Deventer. Meer informatie vindt u op deze pagina.