Tips voor energiezuinig en comfortabel wonen

Elke woning verbruikt energie, maar je kunt dat verbruik minimaliseren door energiezuinig te bouwen én door zelf energie op te wekken. Het loket Energie in Deventer heeft slimme tips en adviezen voor zuinig en comfortabel wonen.

Afbeelding van Zonnepanelen

Energiezuinig en prettig wonen sluiten elkaar niet uit. Juist door slimme toepassing van energiebesparende maatregelen is het vaak comfortabel wonen. Maar hoe vind je een weg in al die technische toepassingen? Het loket Energie in Deventer helpt daarbij. U kunt er terecht voor advies over zaken als isolatie, het opwekken van energie met zonnepanelen, of duurzame oplossingen voor het genereren van warmte. Meer informatie over het loket is te vinden op www.energieindeventer.nl

Bezoeken

Het loket is te bezoeken aan de Nieuwe Markt 23 in Deventer. Het is elke maandag en woensdag tussen 9.00 en 13.00 uur geopend, en elke donderdag tussen 16.00 en 20.00 uur. Op afspraak bent u ook op een ander moment welkom, tel. (0570) 74 60 50.