Informatiemarkt voor ‘Vijfdehoekers’

Bent u benieuwd wat er speelt in De Vijfde Hoek en welke ontwikkelingen u kunt verwachten? Op dinsdag 7 november houden we een infomarkt over het thema ‘Wonen en leven in De Vijfde Hoek’.

Afbeelding van Informatiemarkt


Tijdens de bijeenkomst kunt u – net als op een echt marktplein – langs diverse infostands wandelen. U vindt er informatie over bijvoorbeeld lopende en toekomstige bouwprojecten, kavelverkoop, mogelijkheden voor zelfbouw, bouw- en woonrijp maken van de wijk, duurzaam bouwen en sociale huur. Er is alle ruimte om uw vragen te stellen aan deskundigen van de gemeente en andere betrokkenen. Verder zijn er partijen present die in de wijk actief zijn, zoals de school en de dansvereniging. De verwachting is dat we tijdens de informatiemarkt ook de ontwerpen voor de speelplekken in De Vijfde Hoek kunnen presenteren.

De informatiemarkt vindt plaats in Basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310, op dinsdag 7 november van 19.30-21.00 uur.

De gemeente Deventer organiseert deze infomarkt in samenwerking met o.a. Le Clercq Plan Ontwikkeling, Rentree, Woonbedrijf ieder1, Dusseldorp, Roosdom Tijhuis, ten Hag makelaarsgroep, Villa Nova bouw, basisschool de Vijf-er en Sam&ko kinderopvang.