Overweldigende opkomst infomarkt

De informatiemarkt die de gemeente Deventer op dinsdag 7 november in basisschool De Vijf-er hield, is goed bezocht. Bewoners kwamen in groten getale naar de bijeenkomst om meer te horen over hun wijk.

Afbeelding van Markt

Naar schatting waren er zo’n 200 bezoekers present bij de informatiemarkt. Bewoners wilden graag weten welke projecten er de komende tijd in de wijk gerealiseerd worden. Ook voor de inrichting van het groen en de speelplaatsen was veel belangstelling. Verder stonden mensen in de rij voor informatie over kavels in de wijk. Er was alle ruimte voor ontmoeting en gesprek, en tot 21.00 uur bleef het gezellig druk.

Veelgestelde vragen

De gemeente heeft veelgestelde vragen verzameld die bewoners tijdens de infomarkt stelden. Op deze site vindt u:

  • Vragen en antwoorden over de ontwikkeling van De Vijfde Hoek.
  • Informatie over de inrichting van de speelplaatsen.
  • Informatie over de planning van het woonrijp maken van delen van De Vijfde Hoek.