Start verkoop 9 kavels in Spijkvoorderhout

Roosdom Tijhuis uit Rijssen brengt 9 nieuwe kavels in het wijkdeel Spijkvoorderhout in de verkoop, geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning. De verkoop start aanstaande vrijdag, 17 februari, bij Ten Hag Makelaars in Deventer.

Beeld kavels beeld woning

De negen kavels liggen in het hart van het wijkdeel Spijkvoorderhout en hebben een oppervlakte van 484 m2 tot 855 m2. U kunt er met een aannemer binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan naar keuze een woning ontwikkelen.

Verkoopbijeenkomst

De start van de verkoop vindt plaats op 17 februari tussen 16.00 en 17.30 uur aan de Brink 49 in Deventer. Daar komt u meer te weten over de prijzen, oppervlaktes en ligging van de negen kavels. De makelaars zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U krijgt meteen de kans om zich als eerste in te schrijven voor een optie op een kavel.

De verkoop loopt tot maandag 27 februari 12.00 uur. Tot die tijd kunnen geïnteresseerden zich bij Ten Hag Makelaars inschrijven voor een optie. Daarna zal de makelaar overgaan tot de toewijzing van de kavels.