Veel belangstelling voor kavels Roosdom Tijhuis

In februari bracht bouwbedrijf Roosdom Tijhuis negen bouwkavels in de verkoop in Spijkvoorderhout. De uitgifte verliep in rap tempo: op alle negen kavels werd een optie genomen, die inmiddels bij vijf kavels is omgezet in een koopovereenkomst.

Afbeelding van Voorbeeld woning

De negen kavels variƫren in oppervlakte van 484m2 tot 855m2. Kopers kunnen er in overleg met een eigen architect en aannemer een woning (laten) bouwen. De kavels liggen langs de Colenbranderstraat.

Lijst van belangstellenden

Mocht u nog belangstelling hebben voor een van deze kavels, dan kunt u zich nog als belangstellende laten registreren voor het geval iemand afziet van een optie. Op de website van Roosdom Tijhuis vindt u meer informatie over het project. U kunt ook contact opnemen met de verkopend makelaar, Ten Hag Makelaars in Deventer, tel. (0570) 666 999.