Verkoop van ruime kavel in Spijkvoorderhout

Op vrijdag 7 april start de verkoop van een riante kavel in het wijkdeel Spijkvoorderhout. De kavel heeft een oppervlakte van 496m2 en biedt plaats aan een ruime vrijstaande woning. Na afsluiting van de inschrijftermijn wordt de kavel via loting toegewezen.

Afbeelding van Overzicht kavel Afbeelding van Detail kavel Afbeelding van Voorbeeld woning

Kavel 253 ligt aan de Colenbranderstraat, midden in Spijkvoorderhout. Met een breedte van circa 14 meter en een lengte van circa 35 meter is er genoeg plaats voor een vrijstaande villa, met behoud van een riante voor- en achtertuin. De woning mag één of twee verdiepingen tellen plus een schuine kap, en eventuele aan- of bijgebouwen. U bouwt hier in een villawijk met ruime woningen, veel groen en mooie doorkijkjes naar het platteland.

Loting van kavel

U kunt zich vanaf 7 april inschrijven voor deze kavel door het inschrijfformulier te downloaden van www.deventerverkoopt.nl, dit in te vullen en in te leveren bij de balie Publiekszaken (Grote Kerkhof 1) of te mailen naar makelaardij@deventer.nl. De inschrijftermijn sluit op maandag 15 mei om 18.00 uur.
Deze kavel wordt vervolgens toegewezen door loting. De loting vindt plaats in het bijzijn van de inschrijvers, op 22 mei om 17.30 uur in het Stadhuis aan de Grote Kerkhof 1. Kunt u hier niet bij zijn, dan mag u ook een andere persoon machtigen.

Meer weten?

Op www.deventerverkoopt.nl vindt u kavelpaspoort, uitgiftevoorwaarden en lotingreglement. U kunt ook bellen met de gemeentemakelaar, tel. 14 0570.