Binnenkort nieuwe kavels in Spijkvoorderhout te koop

Roosdom Tijhuis en de curator van Mega brengen binnenkort een aantal kavels in Spijkvoorderhout in de verkoop. De kavels worden in fasen op de markt gebracht, waarvan de 1e waarschijnlijk eind maart start. Ten Hag Makelaars is de verkopend makelaar.

Afbeelding van Spijkvoorderenk

Roosdom Tijhuis en de curator van Mega bieden in Spijkvoorderhout in totaal circa 50 kavels aan. Ze variëren in grootte van circa 450m2 tot circa 1000m2 en in prijs van circa € 170.000 tot circa € 300.000 v.o.n. De kavels bieden ruimte om een vrijstaande woning te bouwen. Het wijkdeel Spijkvoorderhout heeft een parkachtig karakter, met stijlvolle villa’s in een groene omgeving.

Belangstelling

Ten Hag Makelaars zal waarschijnlijk in de 2e helft van maart starten met de verkoop van de kavels. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u een mail met uw contactgegevens sturen naar deventer@tenhag.nl. De makelaar voegt u dan toe aan de lijst met belangstellenden en stuurt u bericht over de start van de verkoop. Als het aantal potentiële kopers groter is dan het aantal kavels, zal er waarschijnlijk een verloting plaatsvinden.