23 maart: start verkoop 9 riante bouwkavels

In basisschool De Vijf-er start op vrijdag 23 maart de verkoop van 9 ruime bouwkavels in De Vijfde Hoek. De kavels liggen in het wijkdeel Spijkvoorderhout. Belangstellenden zijn van harte welkom om een informatiepakket en inschrijfformulier te komen ophalen.

De negen bouwkavels worden in de verkoop gebracht door ten Hag Makelaars. Ze variëren in grootte van 465 m2 tot 962m2 en in prijs van € 174.000,- v.o.n. tot € 289.000 v.o.n. De kavels bieden de mogelijkheid voor het bouwen van een vrijstaande woning met eventuele bijgebouwen.

Start verkoop

De startbijeenkomst van de verkoop wordt gehouden tussen 15.00-17.00 uur in de basisschool aan de Leonard Springerlaan 310 in Deventer. De verkopend makelaar is aanwezig om informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Groene wijk

Spijkvoorderhout krijgt het karakter van een groene villawijk met ruime woningen, veel groen en doorkijkjes richting het buitengebied van Deventer. In het wijkdeel liggen nog meer kavels die in een latere fase in de verkoop gebracht zullen worden.

Bekijk welke kavels nu en in de volgende fase verkocht zullen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar, ten Hag Makelaars, tel. (0570) 666 999.