Verkoop van 24 bouwkavels in Spijkvoorderhout

Ten Hag Makelaars start morgen met de verkoop van 24 nieuwe kavels in De Vijfde Hoek. De kavels liggen in het wijkdeel Spijkvoorderhout. Morgenmiddag is er een informatiebijeenkomst over de start van de verkoop, in basisschool De Vijf-er.

Afbeelding van Kaart Spijkvoorderhout

De 24 bouwkavels variëren in grootte van ca. 430 m2 tot ca. 1000 m2 en in prijs van ca € 170.000,- v.o.n. tot ca. € 305.000 v.o.n. Ze zijn geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning met eventuele bijgebouwen.

Informatiebijeenkomst

De verkoopbijeenkomst in de basisschool aan de Leonard Springerlaan 310 duurt van vrijdagmiddag 15.00 uur tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen er terecht voor informatie over de kavels en voor een inschrijfformulier. De verkopend makelaar is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Inschrijven kan tot vrijdag 6 juli 15.00 uur met het inschrijfformulier. Als er meer inschrijvingen zijn dan kavels, zal er na sluiting van de inschrijving een loting worden gehouden door de notaris.

Groene wijk

Het wijkdeel Spijkvoorderhout ademt de sfeer van een groene villawijk met vrijstaande woningen, groenstroken en doorkijkjes richting het buitengebied. In het wijkdeel liggen nog meer kavels die naar verwachting dit najaar in verkoop gaan.

Op deze situatieschets ziet u welke kavels er verkocht worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar, ten Hag Makelaars, tel. (0570) 666 999.