Verkoop van laatste 10 bouwkavels in De Vijfde Hoek

Ten Hag Makelaars geeft vrijdag 1 november het startschot voor de verkoop van de laatste 10 bouwkavels in De Vijfde Hoek. Potentiële kopers zijn van harte welkom op de startbijeenkomst, van 15.30 tot 17.00 uur in basisschool De Vijf-er.

Afbeelding van Overzicht kavels

De 10 bouwkavels liggen in Spijkvoorderhout. Dit wijkdeel heeft een groene en ruime uitstraling, met vrijstaande villa’s en mooie doorkijkjes. De kavels variëren in grootte van 426m2 tot 1020m2 en in prijs van € 177.000,- tot € 299.000,- (vrij op naam).

Startbijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst in basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310 in Deventer kunnen belangstellenden binnenlopen voor meer informatie. Medewerkers van ten Hag Makelaars zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Inschrijven voor de kavels kan tot en met vrijdag 8 november om 12.00 uur door het inleveren van een ingevuld inschrijfformulier bij ten Hag Makelaars. Meer informatie over de kavels en de uitgifte is te vinden op de projectwebsite.

Afronding van de wijk

Met de verkoop van de 10 kavels komt de laatste bouwgrond in De Vijfde Hoek – en daarmee ook in de gehele wijk De Vijfhoek – op de markt. Daarmee is de afronding van de nieuwbouwwijk in zicht.