8 sociale huurwoningen in de verhuur

Aannemingsbedrijf Roosdom Tijhuis bouwt momenteel acht sociale huurwoningen naast basisschool De Vijf-er in De Vijfde Hoek. De woningen worden verhuurd door NederWoon en zijn met name bedoeld voor starters. Op woensdag 15 mei start de verhuur.

Afbeelding van Woningen

De 8 sociale huurwoningen liggen aan de Theda Mansholtstraat. Het gaat om 7 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. Ze hebben een woonoppervlak van circa 100 m2. Beneden heeft elke woning een woonkamer met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Boven zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De woningen hebben een tuintje, een berging en er is voldoende parkeergelegenheid.

Starters

NederWoon richt zich met de 8 huurwoningen vooral op starters. Door hun ligging, indeling en huurprijs zijn de woningen heel geschikt voor bijvoorbeeld jonge stellen of gezinnen. De huurprijs ligt op € 720 per maand.

Inschrijving

De woningen worden naar verwachting in oktober 2019 opgeleverd, maar de verhuur start al op woensdag 15 mei. Mensen kunnen zich vanaf dan aanmelden voor deze woningen. Voor uitgifte geldt het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Aanmelden kan via de website van NederWoon. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over het project.