Start verkoop 6 bouwkavels in Spijkvoorderhout

Roosdom Tijhuis start vrijdag 20 september met de verkoop van 6 ruime bouwkavels in De Vijfde Hoek. De kavels liggen in het wijkdeel Spijkvoorderhout. Belangstellenden zijn van harte welkom op de startbijeenkomst, vanaf 15.00 uur in basisschool De Vijf-er.

Afbeelding van Kavels Roosdom Tijhuis

De zes royale bouwkavels van Roosdom Tijhuis zijn bedoeld voor de bouw van vrijstaande woningen. Kopers kunnen zelf hun architect en aannemer kiezen. De kaveloppervlaktes variëren van 416 m2 tot en met 767 m2, de prijzen van € 172.500 t/m € 249.500 vrij op naam. De ligging van de kavels is te zien op de detailkaart (de onderste zes groene kavels).

Infobijeenkomst

Tijdens de startbijeenkomst op 20 september in basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310 kunnen potentiële kopers meer informatie krijgen over de kavels. De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Verkopend makelaar Ten Hag is aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Inschrijven voor de kavels kan tot en met vrijdag 27 september 15.00 uur bij Ten Hag Makelaars.

Groene wijk

Spijkvoorderhout ligt aan de rand van Deventer. Het is een groene villawijk met stijlvolle woningen op ruime percelen. Vanuit de wijk wandel of fiets je zo het buitengebied in.

 

Kijk voor meer informatie over de verkoop op de projectwebsite.