Inspiratie Spijkvoorderhout

Inspiratie voor Spijkvoorderhout
Denkt u al jaren over het zelf bouwen van een woning? De gemeente verkoopt nu kavels in Spijkvoorderhout. Een riant stuk grond waarop u alle ruimte hebt om een huis naar uw wensen te bouwen.

Een vrijstaande woning op een ruime kavel in een groene omgeving: Spijkvoorderhout is een mooie plek om uw woondromen in daden om te zetten. Vanaf uw nieuwe huis fietst u zo de weilanden in en toch zit u vlakbij voorzieningen zoals scholen en winkels.

Jarendertigstijl
Spijkvoorderhout is een groene villawijk met woningen die doen denken aan de stijlvolle bouw uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Binnen dat beeld is veel mogelijk: van een meer klassiek ontwerp tot en met moderne architectuur.

 

Comfortabel én energiezuinig wonen? Gaat dat samen?
Iedere woning verbruikt energie. Het verbruik kun je minimaliseren door je huis energiezuinig te bouwen, maar ook door het energie te laten opwekken. Door je huis slim te laten ontwerpen kun je zowel energiezuinig als comfortabel wonen. Denk aan isolatie, zonnepanelen, maar ook aan duurzame oplossingen voor het genereren van warmte, anders dan gas.

 

Kavelinspiratiemag
Inspiratie voor het ontwerp en de indeling van uw woning kunt u opdoen in het Kavelinspiratiemag dat de gemeente heeft gemaakt. Architecten geven in dit magazine een aantal verrassende voorbeelden van vrijstaande woningen.

Om het magazine te bekijken hebt u Internet Explorer 10 of hoger nodig. Ook in andere browsers, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox, kunt u het Kavelinspiratiemag bekijken.

U kunt het magazine ook downloaden als pdf: Kavelinspiratiemag (pdf)

Downloads:

Downloads:
Titel Type Grootte Download
Inspiratiemagazine Vrijuit Bouwen Ruim Vrijstaand application/pdf pdf 5.520,2 KB Download
 
Afbeelding van een huis